torstai 20. lokakuuta 2011

Personally, I'm always ready to learn, although I do not always like being taught

-Sir Winston Churchill

Tässä muutama päivä takaperin istuin keittiön pöydän ääressä ja pilkoin omeniota hedelmäsalaattiin ja yhtäkkiä se iski.... JOULUFIILIS! Ilmeisesti koska en ole moneen moneen vuoteen kokenut joulufiilistä joulun alla niin tänne osoitteeseen se iskee jo lokakuussa. Ei kun hakemaan jouluvaloja ja kuusta! Menin ajatuksissani jopa niin pitkälle että rupesin kinuamaan aitoa kuusta, jonka voi kääriä kuuteen kiloon joulukoristeita ja kaiken maailman hepeniä. Verhotankoihin tahdon valot ja iltaisin niiden valossa voi nauttia vaikkapa teetä. (ps. kerran join glögiä ja oksensin monta tuntia. mistä lienee johtunut. itse syytän glögiä)

Täytyy myöntää nyt tämä aamupersoona-juttu. Ennen valvoin yömyöhään ja aamulla nouseminen oli se päivän vaikein asia. Nykyään olen kouluaamuisinkin tottunut heräämään seitsemän aikaan kun herrashenkilö lähtee töihin ja ihan totta, rakastan niitä aamuja! On niin ihana vaan haahuilla kotona aamuisin jopa neljän tunnin ajan ja lukea rauhassa lehteä (hesarit on aina edellisen päivän koska käytän hyväkseni lukion OTA TÄSTÄ-lehtipistettä) ja juoda kahvia. Ne hetket on ihan oikeasti parhaimpia hetkiä mitä yksinäni kotona vietän. 

Nyt täytyy varmaan vähän purkaa sydäntä tänne. RAHA on ongelma. Hain tänään töitä ja olen aika varma etten saa sitä paikkaa. Parin viikon ajan olen kolunnut läpi mollin ilmoituksia, joka kerta niitä ihan samoja, uudelleen ja uudelleen. Turhauttaa tämä rahatilanne niin että meinasi kaupassa jo tulla tippa linssiin. Ostin halvinta vessapaperia ja nenäliinoja. Kolmelle päivälle pussiruokaa. Jos töitä ei löydy niin seuraava askel on sitten sinne sossuun, niin pummilta kun se kuulostaakin..

Löysin yhtenä päivänä parhaimman paikan itselaukaisia kuvien ottamiseen ja sen takia kamera täyttyikin ihan täysin. Olen viime viikkoina siirtynyt tämmöiseen mahdollisimman luonnolliseen meikkiin ja Suomen huippumalli haussa ohjelman katsomisen jälkeen päätin jättää jopa ne kulmat piirtämättä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti