perjantai 14. lokakuuta 2011

Autumn leaves

Vietin viime viikonlopun pääasiassa äidin loistavassa seurassa :) Sunnuntaina päädyttiin vähän hihhuloimaan pitkin pusikoita etsimässä tammenterhoja ja punaisia vaahteranlehtiä. Yhtäkään punaista vaahteranlehteä ei tainnut edes löytyä, mutta kaikkea muuta kyllä! Halusin tehdä tähän Aalto-kopio maljaan tämmöisen syksyisen säväyksen ja se kyllä miellyttää silmää.. Nyt on lehdet vaan päässy vähän kuivumaan ja käpristymään ja hiukan pelottaa että kauan menee kunnes siellä alkaa liikkumaan kaikennäköistä pikku nilviäistä.

Lisäksi olen menettänyt otteeni. Pahasti. Kämppä on hirveässä kunnossa. Viime päivien vaatteet on pitkin lattiaa ja tiskitkin on muhinut tiistaista asti. Tänään tuli muutosta tasan kuukausi :) täytyy palata kyllä mahdollisimman pian, ehkä jo tänään iltapäivällä, takaisin pirttihirmun rooliin... Mutta mikä kamalinta, suurin sotku näistä on mun jäljiltä. Ne tiskitkin on ollut siinä kolme päivää mun tiskivuorolla....... Nyt rupes kutittamaan kun mietin mitä kaikkea sielläkin jo elää ....... Tiskaamaan meille, anyone?

Tässä on päivän-asu, ööö, maanantai/tiistai? Tästäkin huomaa että ote lipsuu, kaksi päivää samat vaatteet. Pudistelin täällä päätäni itsekseni :D Ponchon sain tuliaisiksi kullalta Tallinnan reissulta :) Kyllä se ihan oikeesti on kuunnellut kun muisti että sellaista mieluilin!

JA NYT.... tiskien pariin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti