maanantai 2. huhtikuuta 2012

Everyday shouldn't be a holiday


 Huh huh! Vihdoinkin (no onhan siitä viikko jo......) luku-urakka saatu päätökseen. Täytyy myöntää että olo on toisinaan todella tyhjä. Ennen tekemistä riitti vuorokauden jokaiselle tunnille - toisin kuin nykyään. Tekemistä kyllä löytyisi, mutta innostus mitään kohtaan on niin hetkellistä ja tunne, että 'eihän-mun-pakko-ole-mitään-tehdä' on lähinnä vallitseva :D Töitä olisi pikku hiljaa pakko saada, koska tämä tekemättömyys vie hengen! Raha olisi tietysti vain plussaa ;)
 Tekemättömyydestä todisteeksi paljastan nyt luurangon kaapistani: kolmen vuorokauden aikana olen saanut katsottua Heroesin ensimmäisen tuotantokauden ensimmäiset 19 jaksoa... (jos ihan tarkkoja ollaan niin vain 18, sillä nukahdin tänään 19 jakson aikana..) Ihan täysin hyödytöntä olemassaoloni ei kuitenkaan ole ollut, koska ihan jopa sain itseni tsempattua lähtemään tänä aamuna punttisalille. Voin vaan kuvitella kuinka lihakset huutaa huomenna :D
 Esimerkkinä myös järjestelmällisyydestä ja aikeesta todella tehdä jotain voisin mainita tehneeni monia listoja asioista joita tulen tekemään (tietysti sitten kun aika on oikea) - mm. pääsykoekirjan lukuaikataulu ja vaatteiden tuunaus sunnitelmat. Monien viikkojen ajan olen myös toivonut pääseväni vaatekaapin siivous puuhiin! Suunnitelman kuitenkin muutti eilen illalla ulkona tapahtuneet hirveät asiat - joiden muuten vakaasti toivoin vain olevan aprillipilaa ennenkuin joulu iski jälleen.... POIS LUMI, haluan kesävaatteet kaappiin :(

 Yksi hyödyllinen asia tässä viikon aikana on kyllä tapahtunut - tänään illalla nimittäin. Picasan uusi päivitys on ihana! Sen innoittamana sain jopa vihdoin laitettua nämä Lontoo kuvat tänne, hieman uusia muokkauksia kokeillen. Ensimmäinen pulu kuva on Trafalgar Squarelta, neljä seuraava (muistaakseni kaikki) Saatchi Gallerysta ja Peter Pan (plus kani) Hyde Parkista.
 Huomenna voisin hoitaa pois alta kirjaston kirjojen palautusksen (ja 15e myöhästymismaksut), lukioasiat sekä mol.fi:n tarkan tutkinnan. Nyt puolestaan voisin rynnätä nuudelien keittoon, jotta saisin vielä oikeen herkullisen aterian feat. kana ja feta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti