tiistai 13. joulukuuta 2011

Baby I was born to be brave


Eksyinpä taas äitille ja iskälle syömään tänään. Äiti oli tarjoustalosta ostanut muutaman tämmösen kauniin enkelikoristeen ja lahjoitti yhden. Harmittaa vaan että kun otin sen pois sieltä laatikosta niin se olikin hajonnut :( toi jalusta juttu oli irti mutta onneks se vielä pysyy pystyssä kun asettelee :)

Olen taas sairastunut hulluun matkailukuumeeseen! Kuuntelin aamulla Penny Lanea ja oon tässä parin päivän aikana jo kirjottanut kalenterin ensi viikoks täyteen merkintöjä kuten 'PESE LONTOO-VAATTEET' ja 'TYHJENNÄ TILI JA VAIHDA PUNNAT'.. (sunnuntain merkintää 'ryöstä pankki!' ei parane kertoa kenellekään jos joulupäivänä joku oikeesti ryöstääkin pankin ;) Jouduinpa tänään jännän tilanteen eteen kun yritettiin iskän kanssa hotellia varata ja se sivusto ei oikeen toiminut niin soitettiin sinne asiakaspalveluun... Siellä sitten jonkun naisen ääni puhelinvastaajassa selittää englanniksi jotain ja iskä sysää puhelimen mulle että 'mitä se oikeen sanoo?' sitten sieltä kuuluukin joku miesääni ja ajattelin että 'noo joku puhelinvastaaja taas' kunnes kuuluu 'HALOO?' - sitten puhuinkin ainakin puolisen tuntia englantia puhelimessa ja tosiaan varasin meille sen hotellin! :D kyllä kuulosti kyseinen herrashenkilö huojentuneelta kun sai vihdoin toivottaa hyvää lomaa kun oltiin ensin se puolisen tuntia tavutettu toisillemme sanoja hotellin nimestä sukunimeen. Äiti vielä totesi jälkeenpäin että 'oli kiva kuunnella kuinka hauskaa sulla oli puhua puhelimessa' kun naureskelin kauheasti omille mokilleni kuten 'mikä on maksimi hinta hotellista?' 'mmmmm... five hundred.. thousands' :D

Lisäksi olen tietenkin jo kirjoittanut sen yksityiskohtaisen 'MITÄ MUKAAN'-listan johon suunnittelin tänään jo loppuuun asti kaikki asukokonaisuudetkin.....Suunniteltiin vielä että otetaan vaan korkeintaan 8kg käsimatka tavaroita niin ei tarvitse maksaa 30e lisää ruumaan menevistä tavaroista..... Luulenpa että joudun maksamaan yli hintaa niistä ruumaan menevistä yli 20kg.... :D (ottaen huomioon että matkalista meni kahdelle sivulle vaikka käsiala oli ihan minimissään....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti