maanantai 12. joulukuuta 2011

Jouluhumua part. 1

Tässähän tämä 'pikainen' blogi postaaminen johon on tähän mennessä mennyt jo 45 minuuttia? :D Nooo ehkä se annetaan anteeksi sillä olen tehnyt tiivistä yhteistyötä yhteiskuntaopin kirjan kanssa kello puoli kahdesta tuohon vajaaseen kuuteen. Harmittaa kyllä kieltämättä kun tietää tämän olevan vasta alkua. Eihän siinä sinällään mitään, neljä kuukautta sinne tänne, mutta on se kyllä liikaa jos koko elämä pyörii ainoastaan niiden kirjotusten ympärillä. Ja sitä paitsi hei, ei voi tulla huono omatunto tästä tunnin laiminlyönnistä koska etin samalla ranskan kielistä musiikkia jonka avulla tuen ranskan opiskelua?!

Eilinen sunnuntai päivä oli ihana! Mentiin 'käymään' äitillä ja iskällä vähän joulujärjestelyjä tekemässä mutta jotenkin kummallisesti se venähti sinne yhteentoista illalla (Kolmen muskettisoturin syytä..........). Siinä mamman kanssa leivottiin sitten pipareita, joulukarkkeja ja vanilijahillotorttuja (tai siis minähän tässä osallistuin vaan painelemalla muotit piparkakkutaikinaan ja iskemällä ne pellille). Sen lisäksi myös tehtiin omia joulukoristepalloja, joita näkyy tuolla alemmissa kuvissa. Alku oli hankala mutta pariin oon jopa ihan tyytyväinen! Lisäksi varastin äitiltä piparimuotteja ja punaista lahjanarua joista keksin koristeluita kunhan vaan aika riittää :) 





Ja elämäni toinen resepti kaupan päälle

HERKKU VOILEIPÄ NRO. 2:
Paahda kaksi paahtoleipää. Voitele leivät mäkin BBQ-dipillä. Lisää väliin tonnikalaa ja tomaattia. Nami. Taidan perustaa jonkun näkösen voileipäbaarin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti