lauantai 10. joulukuuta 2011

Courage! I have shown it for years; think you I shall lose it at the moment when my sufferings are to end?

- Marie Antoinette
 Vihdoinkin ilta jolloin ei ole mitään suunnitelmia ja voi vain tehdä asioita jotka juolahtaa mieleen! :) Spotifysta soi Devendra Banhart - Little Yellow Spider ja olo on jotenkin.. lämmin? Tein tuossa vähän alustavaa researchia helmikuun ABI-teemaviikkoa varten. Aikalailla olen keksinyt että mitä pukea päälle (ongelmana seuraavaksi että mistä ihmeestä ne vaatteet löytää....) Mietinpähän vaan että luonto ja eläimet -päivän gorillapuku voi tulla aika kalliiksi :D Tai sitten vaan meen yöllä naapuriin puska varkaisiin! Ainiin, helmikuu... Voisi olla hieman liian paljastava asu.

Ylpeänä voin myös kertoa olleeni eilen pulkkamäessä! Pari vuotta vierähtänyt edellisestä kerrasta, mutta oli se oikeesti kivaa :)

Äsken pyöri kamalasti ajatuksia mielessä joita piti kirjottaa mutta nyt kaikki vaan yksinkertaisesti on kadonnut. Ainiin, yritin tänään koristella meidän kämppään vähän jouluilmettä.. Huomenna on vuorossa piparit, joulukarkit ja joulukoristeiden tekeminen mamman kanssa :) Tänä vuonna haluan elämäni toisen oikean kuusen! Ja aion koristella sen niillä kauniilla joulukoristeilla joita tehdään sekä omena siivuilla, kanelitangoilla ja kaikella muulla kivalla mitä vaan löytyy :)

Ja tietysti sitä tärkeintä täytyy nyt täälläkin hehkuttaa nimittäin LONTOO KUTSUU tapanin päivästä uudenvuoden aattoon! :) Lennot varattu, mutta saa nähä mitä ylläreitä niistä vielä järjestyy kun supersaverilta tilattiin! Ja lento Riikan kautta airBalticilla, vähän pelottaa :D Ihan hyvä oli eilen vielä kattoa Snakes on the Plane - täytyy toivoa että sen rautalapion saa ottaa käsimatkatavaroihin .......
Voisinpa jopa kirjoittaa elämäni ensimmäisen reseptin tänne:

HERKKU VOILEIPÄ:
Ensin paahtimeen kaksi leipää joista toinen voidellaan margariinilla ja toinen sinapilla. Väliin kermajuustoa, salaattia, kurkkua ja tomaattia. On muuten aivan järkyttävän MUCHO BUENO!

Ja vielä grande finale, elikkä KAKSI VIIKKOA JOULUUN! (hyvästi ihana fazerin suklaakalenteri......)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti